Filter

Succesvolle vervanging van Konecranes CXT takel door Stahl SH takel

Met OHIS Industrie hebben we onlangs met succes een belangrijke operatie voltooid: de vervanging van een versleten Konecranes CXT takel door een splinternieuwe Stahl SH kabeltakel. Dit project betrof een takel met een hijscapaciteit van 6,3 ton en een haakweg van 30 meter. De vervanging was noodzakelijk omdat de Konecranes takel ernstige schade had opgelopen, met name aan het trommellager. Dit zorgde voor aanzienlijke gevolgschade aan de rest van de takel, waardoor deze niet langer veilig en efficiënt kon worden ingezet.

De keuze voor de Stahl SH takel was niet zomaar gemaakt. Deze takel is beter uitgerust om te presteren in de bijzonder zware omgeving waarin de klant opereert. De robuuste constructie en het ontwerp van de Stahl takel maken het een betrouwbare en duurzame oplossing voor langdurig gebruik onder extreme omstandigheden.

 

Het vervangen van de takel was echter geen eenvoudige klus. Het vereistte grondige planning, zorgvuldige voorbereiding en nauwgezette uitvoering. Door ons ervaren team en een goed uitgewerkt plan konden we de klus veilig en efficiënt klaren, zonder onnodige vertragingen of risico’s.

 

Dankzij deze succesvolle vervanging heeft de klant nu weer de beschikking over een hoogwaardige en betrouwbare takel, waarmee hij zijn materialen veilig naar 30 meter hoogte kan hijsen. De Stahl SH takel biedt niet alleen de capaciteit en functionaliteit die de klant nodig heeft, maar ook de duurzaamheid om langdurig in de zware omstandigheden te blijven presteren.

 

Bij OHIS Industrie zijn we trots op het vakmanschap en de toewijding die we in dit project hebben gestoken. Deze succesvolle vervanging is opnieuw een bewijs van onze expertise en toewijding aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. We blijven ons inzetten voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie, ongeacht de complexiteit van de uitdaging.

 

Met de Stahl SH takel is de klant nu optimaal voorbereid om zijn werkzaamheden soepel en zonder problemen voort te zetten.