Elektrische personentransporters

Leg grotere afstanden binnen je bedrijf niet langer al wandelend af maar maak gewoon gebruik van onze elektrische personentransporters. Ze zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van personeel in magazijnen en productiedepartementen of voor het verbeteren van de efficiëntie bij het verwerken van bestellingen. Bovendien kan je gelijktijdig ook nog eens lasten meenemen of trekken!

Praktisch en veelzijdig

De elektrische personentransporters zijn ontworpen om goederen én mensen praktisch en veilig te verplaatsen. Ze bieden niet enkel een aanzienlijke laadcapaciteit maar ook een hoge trekkracht. Hierdoor kunnen ze ingezet worden voor meerdere toepassingen in verschillende productieomgevingen. Denk maar aan het beheren van bestellingen in e-commercemagazijnen, het ondersteunen van personeel in winkelcentra of luchthavens of het vervoeren van gereedschap voor machineonderhoud.

Verhoogde productiviteit

Dankzij onze elektrische personentransporters verbeter je je logistieke processen en verhoog je je productiviteit. Ze zijn veilig, eenvoudig in gebruik, wendbaar én compact.