Elektrische
trekkers

Zware lasten verplaatsen zonder al veel bloed, zweet en tranen? Dat doe je voortaan met onze elektrische trekkers. Ze zijn de perfecte oplossing als je je productiviteit wil verhogen en de veiligheid op de werkvloer wil garanderen. Ergonomisch, gebruiksvriendelijk én duurzaam! Bovendien kunnen ze moeiteloos lasten tot 15.000 kg trekken waardoor ze zo goed als onmisbaar zijn in elke werkomgeving.

Compact en wendbaar

Onze elektrische trekkers zijn speciaal ontworpen om lasten op wielen zoals industriële trolleys en rolcontainers makkelijk te verplaatsen in magazijnen, depots of productie- en distributiecentra. Bovendien zijn ze compact en wendbaar, waardoor ze zelfs in de kleinste ruimtes gebruikt kunnen worden.

Hoge trekkracht

Dankzij de hoge trekkracht en de structurele stabiliteit kunnen rijen met meerdere karren verplaatst worden, wat zorgt voor een hogere productiviteit. Alle elektrische trekkers voldoen trouwens aan de strenge veiligheidsnormen die vereist zijn in gespecialiseerde sectoren zoals de automobiel-, farmaceutische en voedingssector, gezondheidsinstellingen en luchthavens.