Filter

De Yale BatteryStar elektrische kettingtakel op batterij

OHIS Industrie is trots om de nieuwe Yale BatteryStar te lanceren, een innovatieve elektrische kettingtakel op batterij die montage- en onderhoudswerken aanzienlijk zal vergemakkelijken. Deze gebruiksvriendelijke en efficiënte takel brengt een doorbraak in ergonomisch hijsen en biedt een mobiele oplossing voor allerlei werklocaties.

Waarom kiezen voor de Yale BatteryStar?

De Yale BatteryStar onderscheidt zich door zijn batterij-aangedreven systeem, wat zorgt voor ongeëvenaarde mobiliteit en flexibiliteit. Traditionele handtakels vereisen vaak veel fysieke inspanning en tijd, maar met de BatteryStar kunt u met slechts een druk op de knop zware lasten moeiteloos heffen. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening kan dit zelfs op afstand, waardoor het werk nog veiliger en efficiënter wordt.

 

De batterij zorgt ervoor dat de takel gemakkelijk inzetbaar is op verschillende locaties zonder dat er een vaste stroombron nodig is, ideaal voor situaties waar flexibiliteit en snelheid cruciaal zijn. Dit maakt het perfect voor diverse industrieën, zoals bouw, machine-installaties, en magazijnbeheer.

Belangrijkste voordelen van de Yale BatteryStar

 

  • Draagbaar en oplaadbaar: De krachtige batterij zorgt voor langdurig gebruik zonder afhankelijkheid van stopcontacten.
  • Afstandsbediening: Veilig en efficiënt hijsen vanop afstand, met volledige controle over de bewegingen van de takel.
  • Ergonomisch en tijdbesparend: Geen fysiek veeleisende handmatige takels meer. De BatteryStar is ontworpen om de gebruiker te ontlasten.
  • Snelle installatie: Snel en eenvoudig te monteren op diverse locaties, dankzij het draadloze ontwerp en compacte formaat.
  • Veelzijdig inzetbaar: Ideaal voor werklocaties waar geen vaste stroomvoorziening is, of waar flexibiliteit van groot belang is.

Verkrijgbaar bij OHIS Industrie

 

OHIS Industrie is een vertrouwde leverancier van hoogwaardige industriële producten, en de Yale BatteryStar is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Dit innovatieve hijsmiddel zal uw werkzaamheden sneller, veiliger en comfortabeler maken.

 

Wilt u meer weten over de Yale BatteryStar of een demonstratie aanvragen? Bezoek dan onze website of neem contact op met één van onze experts bij OHIS Industrie. Ontdek hoe deze elektrische kettingtakel op batterij uw werkomgeving kan transformeren.

 

Maak het uzelf gemakkelijk met de Yale BatteryStar – de toekomst van hijstechniek is hier!